Forum C&A Fan
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Linki
(1 wejść) 1 Gość
W dół
TEMAT: Linki
Tomaaz
Gold Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Linki
10 mies., 1 Tydzień temu

Punkty: 1
Fajnie byłoby umieścić w sziale linki troszkę więcej adresów. Ja sam wyszperałem kilkanaście stron o C64. Wiele z nich to amatorskie witryny (wielokrotnie, od dłuższego czasu nieaktualizowane), na których nie znajdzie się żadnej rewolucyjnej zawartości. Ale kilka to naprawdę ciekawe przedsięwzięcia. Jakby co, to służę informacją.

Zaloguj się Zaloguj się
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Atreus
Życie jest za krótkie, zmieńmy DNA...
Gold Boarder
graphgraph
Płeć: Mężczyzna atreus-tedbeer Sabrina 600 Miejsce: Gostków / Portadown Urodziny: 10/05
O:Linki
10 mies., 1 Tydzień temu

Punkty: 2
Wrzuć normalnie na forum, jeśli ci bardzo zależy. Sam mam ok. 50 linków do różnych stron o C64. Część z nich dotyczy modyfikacji i ciężko jest je w ogóle znaleźć na necie przez wujka google. Zmarnowałem na to mnóstwo czasu i jakoś nie odczuwam chęci wciskania tych linków innym ludziom. Mogą zarzucić, że "zaśmiecam stronę lub forum takimi rzeczami".

Zaloguj się Zaloguj się

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Tomaaz
Gold Boarder
graphgraph
10 mies., 1 Tydzień temu

Mi nie zależy, bo ja je znam. Na forum wrzucał nie będę, bo na portalu jest dział z linkami. Też nie mam zamiaru wciskać ich nikomu na siłę. Nie chodzi mi o to żeby akurat moje linki zostały wykorzystane, tylko o to, że dobrze by było, aby na portalu było więcej ciekawych odnośników. To tylko taka moja uwaga na temat portalu.

Zaloguj się Zaloguj się
TOUDIdel
Admin
graphgraph
Płeć: Mężczyzna Viewsoft.pl Miejsce: Bielsko-Biała Urodziny: 04/29
10 mies. temu

Być może warto takie linki wszystkim udostępnić. Podeślij linki na mój adres admin(a)ca-fan.pl, a być może niebawem zrobimy z nich uzytek.

Zaloguj się Zaloguj się
cyberspace1221
Junior Boarder
graphgraph
10 mies. temu

Punkty: 0
Atreus napisał:
Zmarnowałem na to mnóstwo czasu i jakoś nie odczuwam chęci wciskania tych linków innym ludziom. Mogą zarzucić, że "zaśmiecam stronę lub forum takimi rzeczami".

No nie wiem czy to byłoby zaśmiecaniem forum. Podanie przydatnych linków dla ludzi dla których to hobby coś znaczy?.
Pozdrawiam.

Zaloguj się Zaloguj się

Ostatnio zmieniany: 2009/11/07 21:18 Przez cyberspace1221.
Tomaaz
Gold Boarder
graphgraph
10 mies. temu

Na portalu jest dział "linki", więc, z tego punktu widzenia, mogłoby to być odebrane jako zaśmiecanie forum. Co innego jeśli taki link pojawi się w odpowiedzi na pytanie lub wyniknie z toku dyskusji.

TOUDIdel, własnie wysłałem parę adresów.

Zaloguj się Zaloguj się
TOUDIdel
Admin
graphgraph
Płeć: Mężczyzna Viewsoft.pl Miejsce: Bielsko-Biała Urodziny: 04/29
9 mies., 4 tygodni(e) temu

Tomaaz napisał:
TOUDIdel, własnie wysłałem parę adresów.

Dzięki, dostałem i myślę, że prędzej czy później się przydadzą.

Zaloguj się Zaloguj się
Do góry
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
RocketTheme Joomla Templates